Check-Up

Een jaarlijkse controle is noodzakelijk voor een langere levensduur van uw Computer of laptop. Een gratis jaarlijkse anti-virus krijgt u er gratis bij t.w.v € 40

Herstellling

Indien u na onze controle akkoord gaat met de herstelling. Dan krijgt u 25 euro korting die u reeds eerder betaalde. Zo betaalt u nooit teveel.

 

Leveringen

Alle bestelde onderdelen worden snel geleverd. Zo kunnen wij uw toestel in “no time” herstellen. Voor u het weet is de herstelling uitgevoerd.

 

Een complete check-up voor je pc

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Heeft u een software probleem? 

IT

Hulp aan huis

Tegenoordig is iedereen digitaal bezig. Bij het niet correct instellen van de software of hardware kan het soms to frustraties lijden. Graag helpen we bij het instellen & optimaliseren.

  • Instellen van mails
  • Verbergen en optimaliseren van kabels bij de televisie
  • Overzetten/instellen van smartphones
  • Instellen van uw draadloze printer

Liever een afspraak aan huis?

We bieden betaalbare reparatieservices voor alle computers, mobiele en andere elektronica bij u thuis.

IT

Duidelijke prijzen en werking

Bij elke herstelling maken we vooraf een diagnose. Dat wil zeggen dat we eerst uitzoeken wat er mis is met de computer. Daarna leggen we je haarfijn uit hoe we de computer gaan herstellen, wat de kostprijs is voor de herstelling en hoe lang deze zal duren.
De prijs die je betaalt bestaat uit:

  1. de kosten voor de diagnose,
  2. de kosten van de materialen en wisselstukken,
  3. de werkuren.

 

Je bent vrij om te beslissen of je de herstelling laat uitvoeren. Beslis je om de computer niet te laten herstellen, dan betaal je enkel de diagnosekosten.