image

Domeinregistratie & Webhosting

Een domeinnaam is een belangrijk aspect voor uw bedrijf. Dit is namelijk uw uithangsbord met informatie. Steeds meer klanten zoeken u online voordat ze naar uw zaak komen.

image

Reseller

Bouwt u liever zelf uw website? Bouwt u websites voor uw klanten? Wij bieden een tal van goedkope webhostingpakketten aan. Steeds aanpasbaar naar wens.

image

VPS

Voor KMO's en grote bedrijven bieden wij servers op maat. Dit voor hun eigen webshop met veel bezoekers. VPS zorgt voor extra stabiliteit en bereikbaarheid. Hoe meer bezoekers hoe meer inkomsten.

Bouwen

van uw website

Een website bouwen kan op veel verschillende manieren. Wij gebruiken een bestaand systeem en bouwen daarop verder. DIt zorgt voor dat u sterk beveiligde website heeft die snel laad & zich aanpast aan het scherm.

image

Mogelijkheden

Bouw van uw website

image

OnePage

Alle info op uw website in 1 lange pagina met alle info, samen met een contactfomulier en enkele foto's. Een kort maar krachtige website die zich aanpast aan elk toestel met snelle laadtijden.

contacteer ons
image

CMS

Een website met meerdere pagina's. Wij maken ze naar wens (foto's, contact, info, gastenboek,...). Een beveiligd systeem zorgt dat uw website steed beveiligd is en u steeds de nieuwste updates heeft.

contacteer ons
image

Webshop

Wenst u producten te verkopen? Wij maken de website vollige op maat tot in het kleinste detail. Maandelijks controleren wij hoe we uw bezoekersaantal kunnen verhogen om meer winst uit te halen.

contacteer ons

Uw keuze

Onze oplossing

img
img

24x7 ondersteuning

Bouwt u liever zelf uw website? Wij ondersteunen u waar nodig. Via mail en telefonisch.

img

Domeinbeheer

Via ons Geavanceerd systeem kan u gemakkelijk in realtime wijzigingen aanbrengen, Backups maken, emailadressen aanmaken en nog veel meer!

img

Webbuilding

Indien u ervoor kiest om uw website te laten maken door ons, zorgen wij ervoor dat uw website zo snelmogelijk online staat. Uw wbeiste is prioriteit voor ons.

Steeds de correcte prijzen

forumules

Domenregistratie

image

Vanaf € 6,99 per jaar

  • In real-time online
  • DNS beher & automatische beheer
  • Transfer van andere hosting mogelijk

Webhosting

image

Vanaf € 0,99 per maand

  • Verschillende pakketten naar keuze
  • Upgrade & downgrade mogelijk
  • Fair use policy in sommige pakketten

VPS

image

Vanaf € 19 per maand

  • Volledige serverbeheer
  • Mogelijkheid voor eigen configuratie
  • Geen storing door anderen

contact

Wij contacteren u zo snel mogelijk