Algemene Voorwaarden

Bepalingen

1. Partij 1: Uwish-IT VOF staat geregistreerd in de kamer van koophandel onder het nummer 0754 862 314.

2. Partij 2: De klant die een klantenaccount heeft aangemaakt op het klantenpaneel van Uwish-IT VOF of een product heeft gekocht of laten herstellen bij ons. Hierna klant te noemen.

3. Het is Uwish-IT VOF verplicht om de gegevens van de klant te beschermen en niet vrij te geven voor marktingsdoeleinden, tenzij expliciet schriftelijke toestemming van de klant.

Klantenpaneel

1. Indien de klant een klantenpaneel account aanmaakt, dan gaat hij automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden, ook indien deze dan nog niet van toepassing zijn.

2. Uwish-IT VOF behoudt zich het recht om ongebruikte klantenpaneel accounts zonder saldo en producten ( aangekochte en of lopende ) te verwijderen zonder toestemming van de klant indien de account niet langer dan 6 maanden gebruikt is.

3. Misbruik van fouten ( typfouten en/of verkeerde gegevens en/of fouten in het klantenpaneel ), zowel op het klantenpaneel als op de servers van Uwish-IT VOF zelf, is strafbaar en kan sancties tot gevolg hebben.

4. De klant is zelf verantwoordelijk voor alle acties die worden gemaakt op zijn klantenaccount. Het is de klant daarom aan te raden zijn wachtwoord hierom nooit vrij te geven aan derden.

5. Het Uwish-IT VOF team zal de klant nooit vragen om zijn wachtwoord op het klantenpaneel.

6. Het is de klant niet toegestaan om een e-mail adres wat niet zijn eigendom is in te vullen op ons klantenpaneel, ook niet wanneer de eigenaar van dit e-mail adres hier toch toestemming voor verleent.

Webhosting

1. Het is de klant verboden illegale content (zoals torrents, filmpjes, muziek, …) op onze servers te plaatsen. Indien aangetroffen worden er sancties genomen.

2. Ook is het de klant verboden “hack tools” (zoals PHP-shells etc.) op onze servers te plaatsen. Ook dan worden er sancties genomen.

3. De Klant is verantwoordelijk voor zijn eigen bestanden op onze server. Indien de klant illigale praktijken doet de webhosting kunnen er sancties volgen

4. De Klant mag maximaal 5 Cronjobs draaien en dit minimaal om de 5 minuten. Misbruik op onze servers worden er sancties genomen. Cronjobs mogen enkel vanaf het Large Pakket genomen worden.

5. klant mag en kan zijn account laten sluiten, En via deze weg zijn Openstaande Saldo Terugvragen, Dit alleen mogelijk na verificatie via mail en overschrijving via de bank.

Domeinen

1. Op domeinnamen kunnen wij geen geld terug garantie geven.

2. Een aanvraag tot verleng moet uiterlijk twee dagen voor de verloop datum gemaakt zijn. Indien dit niet het geval is, dan wordt de desbetreffende domeinnaam van de klant opgeheven en in quarantaine gezet. Indien de klant het domein toch terug wilt dat in quarantaine zit zal dit € 50 kosten.

3. Domeinnamen met een .com extensie moeten dertig dagen voor de verloop datum verlengd worden.

4. Nameservers wijzigingen zijn kosteloos en kunnen onbeperkt worden aangevraagd in ons klantenpaneel. De klant dient wel rekening te houden met een update termijn van maximaal 48 uur.

5. Domeinnamen kunnen niet van naam gewijzigd worden, de klant dient dan een nieuwe domeinnaam te registreren. Domeinhouder wijzigen kan wel in dit geval maar dan zullen de verlengingskosten van het domein gelden.

6. Het kan voorkomen dat de kosten van een domeinnaam duurder worden. De klant wordt hier ruim van te voren over geïnformeerd, zodat hij tijdig de beslissing kan maken om eventueel naar een andere registrar over te stappen.

7. Indien SIDN een boete aan ons doorberekent betreffende het onjuist opgeven van de houdergegevens, dan wordt deze boete direct aan de klant doorberekend. Met een administratieve interest

Gratis domeinen / tokens

1. Indien er een gratis domeinnaam bij het gekochte hostingpakket zit, dan krijgt de klant bij het aanmaken van het hostingpakket direct een token. Dit token kan de klant wanneer het hem uitkomt inwisselen voor een domeinnaam op de domeinregistratie pagina.

2. Wanneer de klant bij een dergelijk pakket geldteruggave vraagt en zijn token nog niet heeft ingewisseld, dan word de token van zijn account verwijderd. Wanneer de klant dit token al wel heeft ingewisseld voor een domeinnaam, dan wordt de prijs van de geregistreerde extensie ingehouden.

3. Een token is onbeperkt geldig bij Uwish-IT VOF. De klant kan dit token niet inwisselen voor geld of saldo.

4. De klant krijgt alleen een token indien hij een nieuw pakket aanvraagt. Als hij upgraded naar een pakket met een gratis domeinnaam dan profiteert hij alleen van de extra hosting faciliteiten en krijgt hij dus geen token.

5. Bij een downgrade naar een pakket zonder gratis domeinnaam wordt de token van de domeinnaam van de klant verwijderd. Mocht de klant dit token al ingewisselt hebben, dan wordt de prijs van de geregistreerde extensie ingehouden en moet de klant dus mogelijk bijbetalen voor een downgrade.

Virtuele Private servers (VPS)

1. Virtuele servers dient 1 dag voor de verloopdatum te zijn verlengd.

2. Wij maken standaard geen backup’s van de virtuele server(s). Wanneer er door een technisch probleem gegevens verloren gaan, kunnen wij dit niet voor de klant terugzetten. De klant zal zelf periodiek backup’s moeten maken van zijn virtuele server(s).

Downtimes

1. Downtimes kunnen wij helaas niet voorkomen, de klant wordt hier uiteraard over ingelicht indien wij de downtime gemerkt- en opgelost hebben. Wij garanderen een uptime garantie van 95 % per maand.

2. Indien de klant Downtime ondervind moet hij dit zelf kunnen aantonen aan info@uwish-IT VOF.eu om zijn geld terug te vragen.

3. Downtime geld niet voor eigen Virtual Private Servers, tenzij anders overeengekomen.

4. Indien de klant zelf een downtime veroorzaakt (door overmatig resource gebruik e.d.) dan kunnen wij eventuele gemaakte kosten bij hem in rekening brengen.

5. Gepland onderhoud worden 1 week op voorrand aangekondigd, dit geld niet als een downtime.

6. Storingen moeten in elk geval eerst nagekeken worden op http://www.downforeveryoneorjustme.com/ indien hij daar offline is kan je ons contacteren op info@uwish-it.com of 0032 56/44 88 47

7. Bij het telefonisch contacteren bij een downtime die geen downtime is word 50 € in rekening gebracht.

Contracten

 

1. Contracten worden nooit stilzwijgend verlengd, tenzij vooraf expliciet schriftelijke toestemming van de klant.

2. Het saldo van de klant kan alleen onder bepaalde voorwaarden of indien schriftelijk overeengekomen worden teruggestort.

3. De klant is altijd zelf verantwoordelijk voor de kosten die gemaakt worden op het klantenpaneel. Indien de klant minderjarig dient de klant toestemming te hebben van ouders of voogd, indien wij ontdekken dat de klant geen toestemming heeft van ouders of voogd wordt de het account met onmiddellijke ingang verwijderd en worden er administratieve kosten van € 75 in rekening gebracht.

4. Producten betreffende (web)hosting of virtuele servers worden op de verloopdatum in quarantaine gezet, de klant kan dan geen gebruik meer maken van het product. Wanneer er na zeven dagen nog geen verlenging is ingediend, dan wordt het product daadwerkelijk afgesloten en worden alle gegevens verwijderd.

5. Producten betreffende domeinnamen worden wanneer er twee dagen voor de verloopdatum geen verlenging is ingediend opgeheven, waardoor de klant zijn domeinnaam automatisch kwijtraakt.

6. Bij al onze producten en diensten worden herinneringen verstuurd wanneer de verloopdatum nadert. Daarnaast versturen wij bij elke handeling op het klantenpaneel een e-mail zodat de klant bewust wordt van de actie die hij verricht heeft.

7. Contracten moeten binnen de 31 dagen betaald worden. Indien niet betaald krijgt de klant een verwittiging gestuurd per mail met 7 dagen extra tijd. Indien deze overschreden zijn komt er 15% extra administartiekosten bij en krijgt hij 31 dagen om deze te betalen, als dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt naar een incassaubureau te gaan.

Computer Software

1. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verkeerde werking van de aangekochte software. Het helpen installeren daartegen wel.

2.Bij verlies van een aangekochte licentie code kunnen wij die u terugbezorgen aan een vast bedrag van 15 €

Computer Hardware

1.Bij iedere aankoop van hardware geven wij standaard 2 jaar garantie op. Indien de fout bij ons ligt herstellen wij die gratis binnen de 14 dagen. Als het defect is veroorzaakt door eigen gebruik worden er kosten in rekening gebracht ( overclocking, water,…)

2. Indien de klant de hardware zelf heeft trachten te herstellen of te openen vervalt de garantie van het gehele aangekochte apparaat.

Computer herstellingen

1. herstellingen bieden wij aan huis, dit aan 1 € per km in de heenreis en aan een kost van 40 € per uur excl. BTW

2. indien de klant de computer komt brengen worden allen de werkuren aangerekend.

 

Prijzen

1. Al onze prijzen zijn exclusief belastingen en toeslagen en exclusief transactiekosten van onze betaalmethodes. Tenzij anders aangegeven.

Wijzigingen

1. Uwish-IT VOF behoudt zich het recht om haar algemene voorwaarden te wijzigen. De klant wordt hier vanzelfsprekend over ingelicht . en dit 14 dagen op voorhand.

2. De laatste wijziging was op 15/09/2023.