FAQ's

Antwoorden op uw meest prangende vragen over onze hardwareproducten en installatiediensten.

We bieden flexibele betalingsmogelijkheden aan onze klanten. U kunt bij ons betalen met contant geld, kaartbetalingen ter plaatse of via overschrijving. Bij levering van hardware kunnen we een voorschot vragen of u kunt met de kaart ter plaatse betalen voor uw gemak.

Absoluut! Bij Uwish-IT streven we naar volledige transparantie. U krijgt altijd een duidelijke kostenraming op voorhand, zodat u precies weet hoeveel uw hardware zal kosten. Geen verrassingen, alleen eerlijke prijzen.

Het opstellen van een bestek voor een reparatie kost €25. Goed nieuws is dat deze kost in mindering wordt gebracht als de reparatie doorgaat of als u besluit een nieuw toestel aan te schaffen. Zo blijft uw investering waardevol.

Heeft u nog een vraag?

We staan altijd klaar om u te helpen en eventuele onduidelijkheden op te helderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen over hardware, installatie of onze diensten. We kijken ernaar uit om van u te horen.

Bij Uwish-IT bieden we standaard een garantie van 2 jaar op al onze hardwareproducten. Voor bepaalde geselecteerde producten geldt zelfs een uitgebreide garantie van 3 jaar. U kunt met een gerust hart genieten van uw aankoop, wetende dat uw product beschermd is.

We bieden verschillende leveringsopties aan, waaronder koeriersdiensten voor thuislevering en de mogelijkheid tot ophalen bij ons servicecentrum. De leveringskosten variëren afhankelijk van uw locatie en de gekozen methode. Bovendien bieden we ook levering met professionele installatie door ons ervaren team voor een naadloze inbedrijfstelling van uw hardware. Neem contact op voor meer informatie over de beschikbare opties en kosten.

Ja, we bieden uitgebreide technische ondersteuning en diensten na verkoop. Als u problemen of vragen heeft over uw hardware, neem dan contact met ons op en ons team staat voor u klaar.

We accepteren retourzendingen binnen 7 dagen na aankoop, op voorwaarde dat de hardware in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeert. Gedetailleerde informatie en instructies voor retourzendingen zijn te vinden in ons retourbeleid. Als u overweegt een product te retourneren, raadpleeg dan ons beleid voor stapsgewijze begeleiding.

Helaas is retournering van softwareproducten niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat u de juiste software kiest, raden we aan om grondig te onderzoeken en eventuele vragen te stellen voordat u uw aankoop doet. We staan altijd klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste software voor uw behoeften.

We bieden hardwareproducten die compatibel zijn met een breed scala aan besturingssystemen en softwaretoepassingen. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over de compatibiliteit van het product dat u overweegt.

Heeft u nog vragen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, ondersteuning of advies.

Telefonische Support

Bij dringende vragen of problemen kunt u ons telefonisch bereiken voor directe assistentie.

Hulp op afstand

Met TeamViewer bieden we online ondersteuning, zodat we uw problemen op afstand kunnen oplossen.

Email

Heeft u een niet-dringende vraag? Stuur ons dan een e-mail, en we zullen zo snel mogelijk reageren.